Kennels Schimmert

From Castle Of Beauties

Adres
Vauwerhofwg 20
Plaats
6333 CB Schimmert
Fax
045 404 9047
Telefoon
045 404 9495
Website
westie.nl

Informatie

From Castle Of Beauties is gevestigd op Vauwerhofwg 20 . Het volgende wordt aangeboden: Kennels In Schimmert zijn er 1 andere Kennels. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

8 Beoordelingen, in gemiddeld 4 Stars

Benito & Marijana Andre schreef op 27-12-2021

THE BEST WESTHIGHLANDWHITETERRIER

Wir haben die Loulou von Castle of Beauty geholt und sind seitdem glücklich mit ihr!Sehr sozial,intelligent,wie ihr Arzt sagt er wird sie auf eine Scala bis 10 mit 10+ bewerten!Vielen lieben Dank Jo und Maria!Wir sind auch sehr froh das Ihr die Loulou weiterhin mit trimmen und Pflege begleitet!

Huub Paffen schreef op 08-12-2021

Top fokkers

Deze fokkers weten waar ze mee bezig zijn. Al de tweede Westie van ze. De eerste is bijna 16 jaar oud geworden. Onze tweede westie is inmiddels bijna 5 jaar oud en verkeert in blakende gezondheid. Je kunt deze mensen 24 uur per dag bereiken als er problemen zijn. Bovendien is de eigenaar een top trimmer. Jammer dat het een keer stopt vanwege hun leeftijd.

Nico Martens schreef op 08-12-2021

Topwesties

Hebben ondertussen de 4e Westie van Jo en Maria en ze waren/zijn allemaal TOP Britney hebben we aantal jaren terug met veel pijn in het hart moeten laten inslapen maar ze was 18 !! Paar maanden later liep Xanty alweer rond thuis Effe aanpassen maar weeral topwestie

D. Bruggeling schreef op 08-12-2021

Fantastische westie's

Wij komen al 25 jaar bij te Castle of beauty's, en hebben intussen 3 Westie's van deze fokker gehad. Echt hele mooie honden met een zacht karakter. Ook is er de mogelijkheid om de honden daar te laten trimmen. Dit gebeurt heel rustig zodat de hondjes er geen last van hebben, met een heel mooi resultaat. Wij kunnen iedereen een hondje van deze fokker aan raden.

Fam. Terwinken schreef op 14-12-2013

Zeer huiselijk opgevoed

Wij hebben ondertussen al twee westies van From castle of beauties' bij Jo en Marie Claassens uit Schimmert mogen kopen. Jacky(14) en Bono(12)! Beide schatten van honden en krijgen al hun hele leventje vele complimenten. Reizen vinden ze ook fantastisch! Ik wil graag mee geven dat wij al jaren komen bij Jo en Marie voor onze trimbeurten. Het is fantastisch om te zien hoe hun leven non stop draait om de hondjes. Ook hebben ze vele foto's waar te zien is waar de 'gepensioneerde woefjes' heerlijk bij ze op de bank liggen in het privé gedeeltje! Waar zie je dat nog? Nogmaals het is fantastisch! En als wij ooit weer de keuze maken voor een puppie dan zullen we zeer zeker weer bij from castle of beauties terecht komen. Het jarenlange advies, steun,... is fantastisch! Met hartelijke groeten, Fam.Terwinken Jacky & Bono

anonym schreef op 03-11-2013

Top hondjes met liefde verzorgd

mireille guffens schreef op 23-02-2012

cataract

wij kochten hier een westiepupje waarbij op een leeftijd van nog geen 8 mnd erfelijke cataract werd vastgesteld door het Belgische panel ter opsporing erfelijke oogaandoeningen. De formulieren die bij zo een onderzoek horen kregen wij mee. Wij maakten deze ook over aan deze fokker maar hij ontkent het hele probleem en neemt totaal geen verantwoordelijkheid. Wij kregen van deze fokker ook geen rechtsgeldig verkoopscontract. Volgens ons een broodfokker waarbij de "centjes" belangrijk zijn en niet de gezondheid en het welzijn van zijn pupjes. Hij publiceert ook overal dat zijn ouderdieren getest zijn maar het ouderpaar van onze pup was op het moment dat wij haar kochten niet getest volgens de officiële ECVO testen.

mireille guffens schreef op 03-02-2012

erfelijke cataract aanwezig

"From castle of beauties" heeft erfelijke cataract in zijn bloedlijnen. Vastgesteld bij onze pup bij een leeftijd van nog geen 8 mnd door het ECVO panel erfelijke oogaandoeningen. Bij contact weigert deze fokker elke verantwoordelijkheid. Hij publiceert dat zijn ouderdieren getest worden op oogaandoeningen maar na info bij de rasvereniging over deze fokker blijkt dat hij zijn dieren NIET laat testen. Hij is een gevaar voor potentiële pupkopers door zijn misleidende reclame. De boodschap is dus om bij deze fokker zeker geen pup te kopen maar koop bij eentje die een rechtsgeldig verkoopcontract aanbiedt zoals de fokkers op de site van WESTIENEDERLAND

Categorieën

Kennels
0454049495 045-404-9495 +31454049495

Kaart Vauwerhofwg 20